Skip to content
Politică

Robert Sighiartău, reacție în războiul alocațiilor: PSD-ALDE fac o formă de manipulare urâtă. Nu au niciun Dumnezeu!

PSNews

PSD a anunțat azi, pe pagina de Facebook a partidului, că Guvernul va emite o ordonanţă de urgenţă care să reglementeze ”corect” majorările de alocaţii pentru copii.

Social-democrații îi acuză pe liberali că în amendamentul adoptat de Parlament au indicat o sursă eronată pentru aceste creşteri şi au greşit la calcule, astfel că suma propusă era insuficientă pentru majorările cerute.

Pentru a desluși ițele manevrelor pe care coaliția aflată la guvernământ le face, în legătură cu inițiativa de majorare a alocațiilor pentru copii, PSNews a luat legătura cu deputatul PNL Robert Sighiartău – cel care a înaintat propunerea legislativă și, în același timp, care a depus joi amendamentul la bugetul pentru 2019, pe aceeași temă.

PSD și ALDE dezinformează și încearcă să confiște o victorie a Partidului Național Liberal.

Există cadrul legal prin care să se facă majorarea, în sensul că există proiectul de lege al PNL, depus de mine, care a fost respins la Senat și urmează să vină la Camera Deputaților” a declarat Robert Sighiartău, în exclusivitate pentru PSNews.

La fel, amendamentul Partidului Național Liberal de creștere a alocației a fost corect, însă cei de la PSD și ALDE nu și-au dorit

majorarea alocațiilor pentru copii: au votat împotrivă la Senat, au votat împotrivă la Comisia de buget-finanțe, au votat împotrivă și în plen.

Acum, văzând că nu mai au ce face, încearcă să mintă, cu aparatul de propagandă, să spună că ei trebuie să facă sau să găsească nu-știu-ce soluții”, a adăugat el.

Este o formă de manipulare urâtă și din păcate ne arată foarte clar că oamenii aceștia nu au niciun Dumnezeu.

Să le fie rușine! Nu o spun ca om politic, dar să le fie rușine! Cu 84 de lei nu poți să trăiești. Unui copil nu poți să îi cumperi cu doi lei pe zi nici măcar un covrig, nu mai vorbesc de hăinuțe, de manuale școlare sau de alte lucruri.

E o bătaie de joc. Pentru alte lucruri au găsit bani, au cel mai mare aparat guvernamental pe care l-a avut vreodată România, dau locuri de muncă la toate amantele și la toți favoriții lor, iar pentru copiii României nu au bani. Repet, este o bătaie de joc”, spune deputatul liberal.

Trebuie să vă spun că lucrez, împreună cu PNL, la un pachet de susținere a natalității și a familiilor din România. Majorarea alocațiilor este doar un mic pas spre creșterea calității vieții a familiilor din țara noastră, pentru a putea avea și aici un nivel de trai ridicat, ca în alte țări.

Avem cea mai mică rată a natalității din ultima sută de ani în România, stăm foarte prost, este un dezastru.

Din păcate, guvernanții nu se gândesc deloc la viitorul țării, pentru că nu îi interesează.

Ferească Dumnezeu ca majoritatea PSD-ALDE să se împotrivească prin alte metode majorării alocațiilor”, a spus, în încheiere, Robert Sighiartău.

 

2 comentarii la “Robert Sighiartău, reacție în războiul alocațiilor: PSD-ALDE fac o formă de manipulare urâtă. Nu au niciun Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *