Skip to content
Politică

Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, explică de ce nu se regăsește în Guvernul Orban: Vreau să-mi duc la capăt proiectele începute

psnews.ro

Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, vineri, într-o postare pe pagina personală de socializare, explică motivele pentru care nu se regăsește în lista finală a miniștrilor lui Ludovic Orban, deși numele său a fost vehiculat ca variantă de ministru în noul Executiv.

Liberalul a ținut să precizeze că ”decizia de a nu intra în acest Guvern de tranziție a fost o decizie personală” și că îi va suține „cu toate puterile” pe Ludovic Orban și pe colegii din viitorul Guvern.

Totodată, Sighiartău i-a mulțumit lui Orban pentru încredere și a susținut că vrea să se ocupe de proiectele din partid și Parlament: ”câștigarea alegerilor prezidențiale, locale și parlamentare, precum și celelalte proiecte din Parlament, eliminarea supraaccizei și eliminarea supraimpozitării contractelor part-time”.

„Foarte mulți dintre dumneavoastră m-ați intrebat de ce nu fac parte din Guvern.
Decizia de a nu intra în acest Guvern de tranziție, a fost o decizie personală (Îi mulțumesc lui Ludovic pentru încredere). Vreau, în calitatea mea de deputat și secretar general al PNL, să-mi duc la capăt proiectele începute; câștigarea alegerilor prezidențiale, locale și parlamentare, precum și celelalte proiecte din Parlament, eliminarea supraaccizei și eliminarea supraimpozitării contractelor part-time.
Pentru a putea începe reconstrucția din temelii a acestei țări este obligatoriu să câștigăm alegerile care vor urma.

Îi voi susține cu toate puterile mele pe Ludovic Orban și colegii din viitorul Guvern.
Cu ajutorul Lui Dumnezeu și al vostru vom ridica această țară !”, a scris Robert Sighiartău.

Robert Sighiartău este deputatul PNL care a reușit să dubleze alocaţiile pentru copii. E pentru a doua oară în patru ani când PNL reușește acest lucru. În 2015, partidul lui Sighiartău, aflat şi atunci în Opoziţie, a obținut o majorare de la 42 de lei la 84 de lei. Iar patru ani mai târziu tot liberalii, prin secretarul lor general, s-au aflat în spatele amendamentului la bugetul de stat care a dus la dublarea alocaţiilor.

2 comentarii la “Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, explică de ce nu se regăsește în Guvernul Orban: Vreau să-mi duc la capăt proiectele începute

 1. SINCER OARE
  SAU CAND
  SAU POATE
  VREO DATA IN VETA
  NOI GENERATILE ALE ROMANIEI DE 27 DE ANI
  SPERAM SA TRAIM SI NOI MACAR IN TARA
  NOASTRA MA ROG BUNULUI DUMNEZEU
  SA NE FACA EL DREPTATE ROMANIA TE IU ESC CU RESPECT DMN. ROBERT

 2. Parerea mea alocatile marite este una din prioritatile pentru copii trebue investit mai mult ancepand de la gradinita guvernul sa inveteasca toate resursele la dispozitie pentru o noua generatie cu o pregatire mult mai buna si o mentalitate cinstita pentru ca astai singura iesire din probleme pentru Romania binenteles daca vrea sa iasa din probleme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *