Skip to content
Politică

Robert Turcescu face o nouă dezvăluire cutremurătoare: ”Așa ceva nu ați mai citit niciodată”. Sunt vehiculate numele lui Dragnea, Ghiță și Anastase. DOCUMENTE

Jurnalistul Robert Turcescu face o nouă dezvăluire despre cum funcționează politica, cum arată culisele politice din România și despre o posibila implicare a serviciilor secrete în răfuieli și războaie politice.

Turcescu a publicat pe blogul personal un denunț făcut de un ofițer SRI din județul Prahova, interviul denunțător- procuror și respectiv o verificare dispusă de Serviciul Român de Informații.

În documentele prezentate de jurnalist pe blogul personal sunt amintite mai multe nume importante din politica românească, precum cel al ministrului Liviu Dragnea, al deputatului Sebastian Ghiță, al  lui Mircea Cozma, șef al CJ Prahova, dar și al Robertei Anastase, fost președinte al Camerei Deputaților.

Denunțul făcut de ofițerul SRI, Florea Daniel, potrivit propriei mărturisiri, are ca obiectiv dezvăluirea unor posibile ilegalități săvârșite în cadrul Direcției Județene de Informații- Prahova, condusă de col. Marin Constantin.

”Va invit sa cititi documentele de mai jos.

Ele reprezinta denuntul unui fost ofiter SRI, dialogul acestuia,transcris, cu procurorul militar de la DNA si, in fine, o captura a unei solicitarii facuta de DNA catre SRI in legatura cu aceasta speta. E clar ca documentele sint reale, dar fiind vorba de informatii sensibile si de o posibila”rafuiala” intre grupari din serviciile de informatii va recomand prudenta in a lua “de bune” toate afirmatiile din aceste hirtii. Mai ales ca actiunea se petrece in “Republica Ploiesti-Prahova”, zona care a dat acestei tari nume “grele” precum clanul Cosma, Sebi Ghita, Razvan Alexe, colonelul Paltinea si multi, multi altii… Daca insa si  numai 10% din cele ce le veti citi mai jos sint reale, va asigur ca veti avea mari dureri de cap gindindu-va la cum arata Romania subterana! Si, mai ales, va recomand sa cititi cu atentie ultimul document. Ceva e in neregula: pai, cum adica, face cineva un denunt la DNA privind posibile acte de coruptie ale unor ofiteri SRI si procurorul DNA trimite denuntul tocmai la SRI spre verificare?!?! ”, transmite Robert Turcescu pe blogul personal.

Iată documentele făcute publice de către jurnalist pe blogul personal:

1. DENUNTUL

Denunt 1Denunt 2

 

 

 

 

 

 

 

Denunt 3Denunt 4Denunt 5Denunt 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denunt 7Denunt 8Denunt 9Denunt 10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denunt 11

2. INTERVIUL DENUNTATOR- PROCUROR

Declaratie 1Declaratie 2Declaratie 3Declaratie 4

 

 

 

 

 

Declaratie 5Declaratie 6Declaratie 7Declaratie 8Declaratie 9Declaratie 10Declaratie 11Declaratie 12Declaratie 13Declaratie 14Declaratie 15Declaratie 16Declaratie 17“VERIFICAREA” DNA-SRI

SRI cercetare(1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *