Skip to content
Politică

Robert Turcescu își anunță obiectivul numărul unu pentru 2015. Mărturisire surpriză

Jurnalistul Robert Turcescu a postat pe pagina sa de socializare, cu puțin timp înainte de trecerea în 2015, un mesaj prin care își anunță obiectivele pentru anul care abia a început.

Planul lui Robert Turcescu pentru anul 2015 este simplu: să rămână „băsist”.

„Sa nu uit: ramin „basist” si in 2015! Mai simte cineva la fel?”, a mărturisit Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook încercând astfel probabil să își reanunțe atașamentul față de fostul șef al statului, Traian Băsescu.

Ulterior, Turcescu a venit cu adăugiri și a mai postat un mesaj:

””Forta Buna” a depasit 8000 de like-uri. Unii s-au grabit sa cinte prohodul acestui proiect pentru ca n-a atins tinta auto-impusa de 50.000 de like-uri pina la sfirsitul anului. Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati, parerea mea! Urmeaza un 2015 interesant din multe puncte de vedere.

Inclusiv din perspectiva nevoii de a avea o societate civila puternica. Poate nu vom fi partid, dar sigur vom deveni o voce puternica in stare sa se auda atunci cind va fi cazul. Si va fi cazul! Pentru ca, din pacate, sacul cu sperante a fost plin, dar se goleste repede, repede. E nevoie urgenta de oameni noi, de proiecte altfel si de schimbari de substanta. Vom fi aici, vom fi in strada, ne vom face auziti. Fight, like & share! La anul si la multi ani!’”, a precizat Turcescu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *