Skip to content
Politică

Robert Turcescu – ofițer acoperit, acuzat că ar fi făcut o scenetă

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, a spus că el nu crede că Robert Turcescu este sau a fost ofiţer acoperit, explicând, în sprijinul afirmaţiilor sale, că Parchetul nu s-a sesizat în acest caz, aşa cum ar fi fost legal.

„Nu cred că Robert Turcescu este sau a fost ofiţer acoperit al unui serviciu la pregătirea pe care o are. Este posibil să-şi fi confundat calitatea de furnizor de informaţii cu cea de ofiţer acoperit, calitatea de turnător cu cea de ofiţer acoperit. Dacă ar fi fost, ar fi ştiut că în faţa judecătorilor nu avea nimic de mărturisit decât să explice de ce a încălcat legea, deconspirându-se”, a comentat Dan Şova, la Antena 3, citat de DCnews.ro.

În sprijinul afirmaţiilor sale, purtătorul de cuvânt al PSD spune că, dacă Turcescu ar fi fost, într-adevăr, ofiţer acoperit, atunci Parchetul s-ar fi sesizat şi fostul jurnalist s-ar fi ales cu dosar penal.

„Dacă ar fi fost real, Pachetul General s-ar fi autosesizat, ori Parchetul s-a autosesizat, a cercetat şi a spus că nu este cazul să facă absolut nimic, ceea ce înseamnă că domnul Robert Turcescu nu este ofiţer acoperit, pentru că astăzi ar fi avut dosar penal. Nu s-a întâmplat treaba asta, pentru că pur şi simplu nu este ofiţer acoperit”, a mai spus Șova.

„El a făcut o scenetă, minte”, a încheiat Şova.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *