Skip to content
Politică

Robert Turcescu: Sunt 4450 de persoane condamnate care se sustrag executării pedepsei cu închisoarea! Aici sunt rețelele de trafic de carne vie și de droguri

observator.tv

Deputatul PMP Robert Turcescu a prezentat, miercuri dimineață, un document primit de la Ministerul Afacerilor Interne (MAI) în urma unei interpelări din care reiese că nu mai puțin de 4.450 de persoane condamnate se sustrag executării pedepsei cu închisoarea, potrivit B1.

Turcescu precizează că, dintre acestea, 350 de persoane sunt urmărite la nivel național, iar 4.100 la nivel internațional.

Deputatul susține că aceste cifre dovedesc „putreziciunea” din statul român și că printre aceste persoane se află cei implicați în rețelele de criminalitate organizată.

Citiți și vă cruciți, document oficial, răspuns la o interpelare a subsemnatului adresată MAI: sunt 4450 de persoane CONDAMNATE care se SUSTRAG executării pedepsei cu închisoarea! Dintre acestea, 350 de persoane sunt urmărite la nivel național, iar 4100 la nivel internațional.
Aici sunt rețelele de trafic de carne vie, de droguri și multe altele. Aici e dovada putreziciunii din statul român!„, a scris Robert Turcescu, pe pagina sa de Facebook, atașând răspunsul oficial primit din partea MAI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *