Skip to content
Politică

Roberta Anastase avertizează cu plângere la DNA

Liderul PDL Roberta Anastase a avertizat că va face plângere la DNA.

Anastase a declarat că va face plângere la DNA dacă primarii PDL și PNL nu vor primi alocările financiare pentru parteneriatele cu Consiliul Județean Prahova.

Aceasta susține că primarii PNL și PDL ar fi supuși amenințărilor.

“Sunt lucruri care au reieșit din discuțiile cu primarii PDL și PNL. Personal, dacă se va întâmpla acest lucru, voi face ceva ce nu am făcut niciodată. Voi face plângere penală la DNA, pentru că banii de la CJ Prahova sunt bani făcuți din munca prahovenilor, nu ai cuiva personali”, a afirmat Roberta Anastase.

Președintele PDL Prahova a mai spus că ACL va acționa în instanță, pe toate căile posibile, ordonanța care permite migraţia aleşilor locali pentru 45 de zile fără ca aceştia să-şi piardă mandatul.

3 comentarii la “Roberta Anastase avertizează cu plângere la DNA

  1. o super-intelectuala aceasta Anastase. Are o logica de fier. Ca nu doar e taica-sau prieten cu pesedistul Cosma. Cloaca de hoti

  2. Simpatica MISS– dupa galceava avuta cu LAVINIA -care sa mearga pe centura si presidentia camerei–dupa ce sortii au decis s-a acomodat greu .In loc sa raspunda penal pentru magaria facuta in vazul TARII cu problema numararii–sare – si face ce stie -ce fac babele la marginea santului .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *