Roberta Metsola, despre Nicolae Ciucă: Am admirat întotdeauna eforturile sale de a consolida vocea României în Europa

sursa: X

Preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, declară într-un clip video de susţinere pentru liderul PNL Nicolae Ciucă, candidat la alegerile prezidenţiale, că a admirat întotdeauna angajamentul acestuia şi respectul său pentru valorile democratice şi eforturile sale de a consolida vocea României în Europa. Ea subliniază că în calitate de preşedinţi ai parlamentelor noastre, înţeleg greutatea responsabilităţii pe care o poartă pentru a asculta cetăţenii, de a-i înţelege şi de a lucra la politici care îmbunătăţesc viaţa oamenilor iar Nicolae Ciucă a demonstrat în mod constant capacitatea sa de a face acest lucru.

„Dragi colegi, dragi prieteni. La ultimele alegeri europene din iunie, România şi românii s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor cu o participare impresionantă. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru munca neobosită pe care aţi depus-o pentru a ieşi la vot. Datorită vouă, România a reuşit. Europa a reuşit. Şi totuşi, există încă provocări cu care trebuie să ne confruntăm. Vedem cu toţii războiul Rusiei împotriva Ucrainei şi repercusiunile şi impactul acestuia în Europa, în special în ţările vecine, precum România”, spune preşedinta Parlamentului European în mesaj.

Metsola arată că în aceste vremuri dificile, oamenilor le pasă de securitatea şi prosperitatea lor şi îşi fac griji cu privire la siguranţa lor, la protejarea drepturilor lor şi cu privire la posibilitatea de a-şi încălzi casele sau de a ajunge cu salariile până la sfârşitul lunii.

„În aceste momente, leadership-ul contează. L-am cunoscut pe Nicolae Ciucă mai întâi ca prim-ministru al României, iar mai târziu ca un coleg, în calitate de preşedinte al Senatului României. În tot acest timp, am admirat întotdeauna angajamentul său, respectul său pentru valorile democratice şi eforturile sale de a consolida vocea României în Europa. În calitate de preşedinţi ai parlamentelor noastre, înţelegem greutatea responsabilităţii pe care o purtăm de a ne asculta cetăţenii, de a-i înţelege şi de a lucra la politici care îmbunătăţesc viaţa oamenilor. Nicolae Ciucă a demonstrat în mod constant capacitatea sa de a face acest lucru”, afirmă Roberta Metsola.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: