Skip to content
Politică

Robu, mesaj disperat pe Facebook: Este strigător la cer ce mi se întâmplă!

Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, sâmbătă, într-o postare pe pagina personală de Facebook, spune ca „este strigator la cer” ce i se intampla, dupa ce a fost audiat la DNA, fiind urmarit penal pentru abuz in serviciu in cazul vanzarii a 967 de imobile.

Mai mult, Robu sustine ca „legea este aberanta”, explicand ca doar doua apartamente au fost vandute in perioada primului sau mandat si spunand despre el ca este „corect si cinstit 100%, nu 99.99(9)%”.

„Este strigator la cer ce mi se intampla! Doua apartamente s-au vandut cu mine ca primar cu suspiciune de nerespectare a cerintei Legii 112/1995 de detinere de catre cumparatori a calitatii de chirias inaintea datei de 25.01.1996, nerespectare care, daca se confirma, nu imi apartine, ci apartine aparatului de specialitate al primariei. Iata-le, sunt cel din dreapta, respectiv cel din stanga din cladirea din fundul curtii! Nu este strigator la cer sa se vorbeasca despre mine „la gramada” pentru „vanzarea frauduloasa a 1.000 locuinte catre persoane influente, cu cauzarea unui prejudiciu de 40 milioane euro￯?! Oameni buni, eu sunt corect si cinstit 100%, nu 99.99(9)%!”, a scris Nicolae Robu.

Edilul a scris si un comentariu la postarea sa in care spune ca nu are nimic de reprosat DNA, ci legii pe care o considera „proasta”. Robu spune ca in astfel de cazuri nu sefii institutiilor ar trebui trasi la raspundere, ci aparatul de specialitate.

„Eu nu reprosez nimic DNA-ului, eu reprosez legii proaste, care duce raspunderea la primar, presedinte de consiliu judetean, ministru, etc., cand, de fapt, raspunderea ar trebui sa revina aparatelor de specialitate ale institutiilor respective, care pentru asta exista si sunt platite. Ocupantii functiilor la varf ar trebui sa fie responsabili doar cand dau dispozitii / pun presiune intr-un fel sau altul sa se incalce legea, nicidecum cand semneaza cu buna-credinta avand din partea aparatelor de specialitate o multime de avize de fezabilitate, oportunitate si, bineinteles, legalitate￯, a mai scris Robu. Nicolae Robu.

1 comentariu la “Robu, mesaj disperat pe Facebook: Este strigător la cer ce mi se întâmplă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *