Skip to content
Politică

Rocadă la vârful PNL. Ce spune Ionuț Stroe despre numirea Adrianei Săftoiu ca purtător de cuvânt EXCLUSIV

Deputatul PNL Ionuț Stroe a detaliat pentru PSnews motivele pentru care a decis să renunțe la funcția de purtător de cuvânt al partidului.

„Am fost numit recent în funcția de președinte al organizației PNL Craiova și, în mod evident, pentru că fiecare om depinde de resurse limitate, încerc să mă focusez mult mai mult pe chestiunea asta. Motiv pentru care, de comun acord, co-președinților și tuturor, le-am solicitat chestiunea asta și a fost cât se poate de normală. Deci, schimbarea este ca urmare a solicitării mele de a mă ocupa mai mult de organizația PNL Craiova. Vin niște alegeri extrem de importante. Aici lucrurile sunt destul de greu de făcut pentru că organizația nu este una chiar performantă, aș spune. După rezultatele recente, îți dai seama că suntem într-un moment de dificultate. Și e treaba mult mai importantă ca să o fac așa, cu jumătăți de măsură”, a declarat Ionuț Stroe, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Acesta este de părere că alegerea făcută în ședința de luni a BPN-ului, de a o numi pe Adriana Săftoiu în funcția de purtător de cuvânt al partidului, este una foarte potrivită.

„Este cea mai bună alegere pe care o puteam lua. Este un om apropiat și mie, am colaborat pe Departamentul de Comunicare, de astăzi este chiar prim-vicepreședintele PNL pe chestiuni de comunicare. E cel mai potrivit om acolo. Are și experiență și competență și e un domeniu pe care îl stăpânește. E alegerea excelentă”, a precizat Ionuț Stroe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *