Skip to content
Sport

Rock School, locul unde te distrezi și înveți tainele instrumentelor muzicale

wall.alphacoders.com

Ediția de dimineață dă detalii, la început de săptămână, despre cea mai cool școală de muzică din București. Este vorba despre Rock School și cu siguranță reprezintă un subiect de interes major pentru ascultătorii acestui gen.

Școala de muzică rock este o inițiativă venită din partea unor oameni cu profesii diferite, dar viziuni asemănătoare. Călin Rotăruș, președintele asociației Rock School, lucrează de ani buni în publicitate, însă a simțit nevoia să facă și altceva. Ideea unei școli de rock s-a născut din dorința de aduce bucurie în sufletele oamenilor și totul s-a exprimat prin muzică, potrivit editiadedimineata.ro

Copiii, adolescenții și adulții învăță cum pasiunea poate întrece limitele, alături de profesorii care le arată tainele instrumentelor muzicale. Rock School nu este o școală tipică unde sunt zeci de cursuri lungi despre teorie, ci este locul unde se pornește cu piese rock simple ce pot fi învățate și cântate împreună cu mentorii. Aceștia din urmă își pregătesc elevii să urce pe scenă ca adevărații profesioniști.

Între elevi și profesori s-au format prietenii, devenind o comunitate unită de pasiunea pentru muzică. Optimismul, armonia, deschiderea către nou, disciplina și spiritul de echipă sunt valorile după care se ghidează Rock School – care însușite pot face diferența dintre succes și eșec.

Urmăriți întreg reportajul AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *