Skip to content
Societate Sport

Roger Federer se califică dramatic în optimi, în faţa lui John Millman, la AusOpen. Elveţianul, la victoria cu numărul 100 la Melbourne

Roger Federer, locul 3 ATP şi cap de serie numărul 3, l-a învins, sâmbătă, cu scorul de 4-6, 7-6 (2), 6-4, 4-6, 7-6 (10-8), pe australianul John Milman, locul 47 ATP, în turul al treilea al Australian Open.

Federer s-a impus după un meci de patru ore şi trei minute, obţinând victoria cu numărul 100 la Melbourne.

Millman a controlat decisivul. Mai întâi a reuşit break-ul la 1-1, apoi a condus cu 8-4 în supertie-break. Însă de fiecare dată Federer a reuşită să revină, iar în final a câştigat şase puncte la rând.

Elveţianul nu se aştepta să-şi mai apropie victoria.

Noroc că a fost supertie-break că altfel aş fi pierdut. Am avut şi puţină şansă la final. Căutam explicaţiii pentru conferinţa de presă”, a spus Federer, după meci.

Millman l-a învins pe Federer în 2018, în optimi la US Open, scor 3-6, 7-5, 7-6 (7), 7-6 (3). Elveţianul avea anterior două succese împotriva jucătorului australian, informează news.ro.

În optimie de finală ale Australian Open, fază în care se află a XVIII-a oară, Federer va evolua cu Marton Fucsovics din Ungaria, locul 67 ATP.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *