Skip to content
Politică

Rogin sesizează neregulile de la teatrul de vară: „Este incredibil” FOTO

În București există un amfiteatru părăsit despre care nimeni nu mai știe nimic.

La doi pași de stația de metrou Constantin Brâncoveanu, lipit de ștrandul din Parcul Tineretului se află o construcție gigantică necunoscută publicului larg.

Liderul PNL Sector 4, Marius Rogin a descoperit amfiteatrul părăsit în cadrul unei „excursii” organizate de comunitatea online „Arhiva de Geografie”. El spune că potențialul locului este extraordinar și trebuie exploatat.

Este incredibil cum o construcție de asemenea anvergură a ajuns să fie uitată de autorități. În acest moment nu se cunoaște exact proprietarul. În mod normal terenul nu putea fi retrocedat pentru că are un activ important. Voi căuta să aflu care este statutul juridic al edificiului. Indiferent dacă această structură este în proprietate privată sau aparține unei instituți administrația locală trebie să se implice pentru dezvoltarea ei” a declarat Marius Rogin, potrivit unui comunicat trimis, duminică, PSnews.ro

El a mai arătat că în primul rând locul trebuie igienizat pentru a nu reprezenta un focar de infecție pentru locuitorii din zonă „Chiar dacă locul nu aparține primăriei sau altei instituți, administrația locală trebuie să aibă grijă ca acest teatru de vară să nu reprezinte o groapă de gunoi” a spus Rogin.

5a6f887f-a50e-4e2a-a450-397c67377f11

Zeci de bucureșteni au vizitat în week-end „amfiteatrul părăsit” din Sectorul 4. Ei s-au strâns în urma unei campanii organizate pe Facebook de pasionații de mediu și geografie. Ei au vizitat Cartierul Mărțișor și Delta Văcărești.

851c4c9e-6d0a-4469-a1a4-2ff7bb4d93b2

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *