Roman: Primăria continuă întreținerea spațiilor de joacă din municipiu

spatiu joaca
media.pnl.ro

Primăria municipiului Roman continuă întreținerea spațiilor de joacă, conform declarațiilor făcute de edilul Leonard Achiriloaei, potrivit media.pnl.ro.

Leonard Achiriloaei, primarul Romanului:

„Am vizitat părculețele de joacă pentru a verifica starea lor și pentru a programa intervenții de întreținere necesare. Este important ca acestea să fie într-o stare optimă și sigure pentru copiii noștri”.

„Majoritatea spațiilor de joacă sunt într-o stare bună, cu echipamente de calitate și bine întreținute. Cu toate acestea, am identificat și câteva aspecte care necesită intervenții de întreținere, cum ar fi reparații minore sau înlocuirea unor piese. Echipa de la Direcția de Servicii Edilitare și-a programat intervențiile imediate”, a spus liberalul.

„Vă îndemn să ne ajutați în continuare, în acest demers! Dacă observați orice deficiențe sau probleme în părculețele de joacă, vă rugăm să ne anunțați. Feedback-ul dumneavoastră este important și ne ajută să ne îmbunătățim serviciile. De asemenea, dacă observați distrugeri ale obiectelor de joacă vă rog să apelați Poliția Locală la numărul scurt al dispeceratului: 0233 984”, a precizat edilul.

„Continuăm să lucrăm în strânsă colaborare, pentru a asigura întreținerea și dezvoltarea durabilă a părculețelor de joacă”, a transmis Leonard Achiriloaei.

Autor

  • Oana Voicu

    Oana Voicu, redactor PS News. Cu o experiență de 5 ani în presa online, a terminat Facultatea de Jurnalism și Știintele Comunicării.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: