Skip to content
Coronavirus

România a intrat în stare de alertă. Mesaj de avertizare pe telefoanele românilor. Ce eroare de scriere conține FOTO

https://www.profit.ro/
" "

România a intrat vineri în stare de alertă, după două luni în care a fost declarată starea de urgenţă. Prin sistemul de avertizare a populației în situații de urgență RO-ALERT, a fost transmis un mesaj cu privire la măsurile care se impun începând cu această dată.

Însă, o nouă greșeală a fost sesizată și în mesajul primit astăzi de români. După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, mesajul trimis prin sistemul Ro-Alert conține o eroare de scriere.

" "

„STAREA DE ALERTĂ a fost instituită începând de astăzi în România. PERICOLUL infectării cu noul conoronavirus (COVID-19) rămâne ridicat! RESPECTAȚI cu strictețe măsurile sanitare de protecție! PURTAȚI MASCA, acoperind nasul și gura, în spațiile închise sau aglomerate. PĂSTRAȚI DISTANȚA de 1,5m față de alte persoane și EVITAȚI contactul direct. NU ATINGEȚI suprafețe pe care au pus mâna și alte persoane. SPĂLAȚI-VĂ regulat mâinile cu apă și săpun. NU VĂ ATINGEȚI ochii, nasul sau gura cu mâinile murdare. PRECAUȚIA este extrem de importantă în această perioadă! IGSU”, se arată în mesaj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *