Skip to content
Politică Sport

România câştigă în Muntenegru, dar cade în urna a IV-a a tragerii la sorţi pentru EURO 2020

Naţionala României a bătut în Muntengru, scor 0-1, în ultima partidă din grupa Ligii Naţiunilor, dar din păcate pică în urna a IV-a valorică la tragerea la sorţi pentru preliminariile Campionatului European din 2020. Asta înseamnă că trupa lui Cosmin Contra va întâlni adversari mai puternici, ceea ce face ca şansele de calificare la europene la care vom fi gazde să scadă. Ca să aibă prindă urna a III-a, România ar fi avut nevoie de încă un gol.

În partida din Muntenegru, golul a fost marcat de Ţucudean în minutul 44, cu un şut din afara careului. În a adoua repriză, Tătăruşanu a apărat n penalti.

Meciul a avut loc pe o ploaie sâcâitoare, care a încurcat ambele echipe.

România a folosit următoare formulă de echipă: 12. Tătăruşanu – 6. Manea, 22. Săpunaru-cpt., 4. Moţi, 3. Toşca – 15. Anton, 23. Stanciu – 7. Chipciu, 10. Maxim, 13. Keşeru – 19. Ţucudean. Selecţioner: Cosmin Contra

Prima clasată în grupă, Serbia, a promovat astfel în divizia B a Ligii Naţiunilor, iar ultima retrogradează în divizia D. Dacă termina pe primul loc în grupa Ligii Naţiunilor, România s-ar fi aflat în a treia urnă valorică la tragerea la sorţi pentru Euro-2020, la 2 decembrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *