Skip to content
Sport

România crește prin fapte bune ca pâinea în cuptor: Mama Pan, prima brutărie socială

mamicaurbana.ro

România crește prin fapte bune cum crește pâinea în cuptor: citiți în cele ce urmează despre Mama Pan, prima brutărie socială din țara noastră.

Mama Pan îți aduce pe masă produse de brutărie ca la mama acasă, fără conservanți și aditiv, atent pregătite chiar de șapte mame care sunt și grijulii cu sănătatea ta, rețele fiind potrivite și pentru cei ce urmează diferite regimuri recomandate de medici, scrie Ediția de Dimineață.

Societatea este prima brutărie socială, la ea lucrând persoane care fac parte dintr-o categorie defavorizată și cu o situație financiară precară, însă mâinile pricepute și sufletul plin de voie bună ajută la plămădirea celor mai bune produse de panificație.

Povestea întreprinderii Mama Pan a început la sfârșitul anului 2015, când prin fonduri europene a luat naștere acest proiect inițiat de CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate, o organizație non-guvernamentală care promovează integrarea principiului egalității de șanse pentru femei și bărbați în politicile publice.

Citiți AICI ce spune Irina Sorescu, președintele executiv al CPE și inițiatoarea brutăriei sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *