România este promovată în Hamburg, Berlin, München și Frankfurt cu un cod QR în peste 600 de taxiuri colantate

Sursă foto: X

Premierul Marcel Ciolacu transmite din Landul Bavaria, unde se află într-o vizită oficială, că printr-un cod QR care poate fi regăsit la peste 600 de taxiuri colantate, România este promovată în Hamburg, Berlin, München și Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal, fiind o inițiativă a Ministerului Economiei și Turismului, de promovare a atracțiilor românești ca destinații de vacanță.

”Veniți în România! Avem nu doar fotbal de calitate, ci și obiective turistice spectaculoase! Munții Carpați, Delta Dunării, mănăstirile din nordul Moldovei, cetățile dacice, satele din Transilvania și litoralul românesc sunt destinațiile turistice unde veți dori să reveniți”, este mesajul premierului Marcel Ciolacu.

”Cu ajutorul unui cod QR pe care îl regăsiți la peste 600 de taxiuri colantate, România este promovată în Hamburg, Berlin, München și Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal. Îi mulțumesc Ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Stefan Radu Oprea, pentru această inițiativă de promovare a atracțiilor românești ca destinații de vacanță”, mai spune șeful Executivului, aflat într-o vizită în Landul Bavaria, scrie News.ro.

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că îl așteaptă cu drag pe prim-ministrul bavarez Markus Söder. ”Cu siguranță își va face amintiri unice în Delta Dunării și la Castelul Bran”, mai spune el.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: