România Frumoasă – Campioana mondială de la lupte, înainte de JO: „Mai am multe de demonstrat!”

sportsnet.ro

Campioană mondială la lupte și de 3 ori consecutiv europeană, Andreea Beatrice Ana a așteptat mulți ani până să asculte imnul așezată pe primul loc.

La 23 de ani, Andreea Ana, cea mai bună luptătoare din România, se pregătește pentru a doua sa participare la cea mai mare competiție sportivă din lume, Jocurile Olimpice. La precedenta ediție a JO a ieșit din primul tur.

 „Experiența de la Tokyo m-a învățat să muncesc mai mult să fiu mai încrezătoare în propriile forțe. Este o onoare pentru mine să reprezint România la cel mai înalt nivel competițional. La Paris mi-am propus să am o evoluție bună, să fiu mulțumită de mine când voi ieși de pe saltea. Vreau să mă autodepășesc mereu, simt vă mai am multe de demonstrat”, afirma Andreea Beatrice Ana, luptătoare calificată la JO de la Paris, la categoria 53 kg.

Aceasta are un palmares impresionat, fiind campioană mondială și campioană europeană în 2022, 2023 și 2024.

 „Este o senzație unică la care am visat foarte mulți ani pentru că aveam multe medalii internaționale, dar nu eram niciodată campioană. Ultimii ani au fost ca un cadou pentru mine”, spunea Andreea Beatrice Ana, luptătoare calificată la JO de la Paris, la categoria 53 kg, într-un interviu.

Sportiva în vârstă de 23 de ani povestește că la Mangalia, acolo unde s-a născut, varianta cea mai bună pentru ea a fost să practice luptele.

România Frumoasă – Oameni, fapte, locuri

Citește mai multe pe: sportsnet.ro

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: