România Frumoasă – Căutarea părinților biologici ai unei tinere s-a transformat într-un flm

Elena, italiană de adopție, dar născută în România, la 30 de ani a decis să plece în căutarea părinților ei biologici, găsindu-și un frate care a fost și el adoptat. Povestea ei s-a transformat într-un film.

Elena Rebeca Carini s-a născut pe 8 octombrie 1990 în București și a fost adoptată de familia ei italiană, la Piacenza, când avea 6 luni. La vârsta de 8 ani a aflat despre adopție. La treizeci de ani, a simțit nevoia să-și găsească familia biologică. Această călătorie a devenit un film, „The land you belong”, prezentat la festivalul Biografilm. Elena este realizatoare de filme, scenografă, regizoare, potrivit IMDB.

„Este un road movie existențial: este o călătorie înapoi la origini făcută treizeci de ani mai târziu. Scopul este de a redescoperi aceste origini, dar și de a căuta un răspuns la întrebarea: „Cine sunt eu?” care devine universală, spune Elena.

Însoțitorul său neașteptat de călătorie este un frate pe care nu știa că îl are, Gerard, dat și el în adopție, în Belgia.

Întrebările sunt aceleași pentru amândoi: «Ce determină cine ești? În ce țară ești născut? Familia care te crește?». Filmul urmărește toate evenimentele, acțiunile și reacțiile, pentru a face spectatorul parte din această călătorie, scrie gazetaromaneasca.com.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: