România Frumoasă – Concursul Internațional George Enescu, promovat în marile orașe europene

Institutul Cultural Român, Ministerul Culturii și ARTEXIM organizează o serie de conferințe și recitaluri pentru promovarea ediției a XIX-a a Concursului Internațional George Enescu în cele mai importante centre culturale europene.

În pregătirea ediției a XIX-a a Concursului Internațional George Enescu, ce va avea loc la București în perioada 31 august – 27 septembrie 2024, Institutul Cultural Român, Ministerul Culturii și ARTEXIM se angajează să promoveze cultura românească și moștenirea muzicală a lui George Enescu în întreaga Europă.

Concursul Internațional George Enescu se adresează muzicienilor din întreaga lume, născuți după 1 August 1989, și are ca scop promovarea și susținerea tinerelor talente, prin oferirea de premii și oportunități de lansare în carieră, la fel cum George Enescu a susținut tinerii muzicieni contemporani lui. Pe lângă aspectul competiției, repertoriul de concurs a fost alcătuit pentru a introduce și răspândi la nivel mondial creația muzicală a lui George Enescu în rândul tinerei generații de muzicieni.

România Frumoasă – Oameni, fapte, locuri

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL