Skip to content
Politică Video

România, gazdă a unui eveniment de zile mari. Președintele CCIR: Sunt foarte multe așteptări! EXCLUSIV

ccir
" "

Cel mai recent invitat la ”Puterea Știrilor” a fost președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban.

În cadrul emisiunii prezentate de redactorul-șef PSnews.ro, Marinela Angheluș, președintele CCIR a vorbit și despre unul dintre cele mai așteptate evenimente ale momentului: Summitul celor Trei Mări, eveniment organizat pe 17 și 18 septembrie, la București.

" "
" "

”Acest eveniment este organizat de Administrația Prezidențială, sub înaltul patronaj al președintelui României, iar noi suntem partenerii principali ai președinției în acest proiect. Forumul de Afaceri care va avea loc cu această ocazie va fi ținut la Romexpo. S-au înscris, din ce știu până astăzi, 400 de companii românești și străine. Vor veni președinții Camerelor Naționale din țările respective și va avea loc chiar pe data de 18, a doua zi, celebra întâlnire în care vor sta față-n față oamenii de afaceri pe profilurile asemănătoare de activitate.

Sunt foarte multe așteptări de la acest eveniment, pentru că această zonă geografică trebuie, într-un fel sau altul, interconectată. Trebuiesc zone logistice, infrastructură mai bine zis. Pentru că toți avem de suferit la acest capitol, nu e vorba doar de România. (…) Toate porturile la aceste 3 mări nu se ridică la nivelul de volum al Portului Rotterdam, de exemplu”, a declarat Mihai Daraban la Puterea Știrilor.

Puteți urmări secvența video de la început și până la minutul 08:18:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *