Skip to content
Politică

România, gazdă de mașini furate!

radiovacanta.ro

O acţiune internaţională pentru combaterea furturilor de autovehicule şi a traficului internaţional cu autovehicule furate a pus în evidență existența pe teritoriul României a 28 de vehicule care figurau ca sustrase din state europene, a comunicat astăzi e Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Acțiunea a fost coordonată de Direcţia Investigaţii Criminale a Poliţiei Române, în urma unei operaţiuni desfăşurate de statele membre ale Southeast European Law Enforcement Center și s-a desfășurat în perioada 16 – 17 mai a.c.

" "

”Sunt derulate activităţi de cercetare şi investigare pentru identificarea şi tragerea la răspundere a autorilor furturilor de autovehicule, precum şi a celor care au traficat aceste autovehicule ori au înlesnit prin orice mijloace înmatricularea acestora în circulaţie, în România” se arată într-un comunicat al IGPR, citat de news.ro. Opt dintre vehicule erau reclamate ca fiind furate din Italia, şapte din România, patru din Germania, câte trei din Spania şi Franţa, două din Marea Britanie şi unul din Belgia.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *