Skip to content
Politică

România, gazdă Euro-2020?‎

România are șanse mari să fie una din țările desemnate de UEFA pentru a găzdui turneul final al Campionatul European de fotbal din anul 2020.
Comitetul Executiv al UEFA se întrunește vineri  pentru a decide lista de oraşe care vor găzdui Euro-2020. Arena Naţională se află printre cele 19 candidate, din care UEFA trebuie să aleagă, iar anunțul oficial va fi făcut în jurul orei 14.00.
Bucureștiul are șanse mari să iasă câștigător din cursa cu celelalte orașe europene, datorită implicării Guvernului încă din momentul depunerii candidaturii, în septembrie 2013 și bunei coordonări cu Federația Română de Fotbal.
Victor Ponta a transmis, vineri, într-o postare pe pagina sa de facebook că își dorește ca România să fie gazda “unui astfel de moment extraordinar”.
„Astazi aflăm daca Romania organizeaza meciuri la Campionatul European de fotbal. Tinem pumnii stransi pentru Romania, pentru ca stim ca meritam o astfel de veste buna, ca tara. Federatia a primit tot spriinul pentru acest proiect. Mi-ar placea ca, in 2020, sa fim gazda unui astfel de moment extraordinar. Hai Romania!”, a scris Ponta pe pagina sa de facebook.

 

1 comentariu la “România, gazdă Euro-2020?‎

 1. Inainte de a participa la gazduirea euro 2020…numarati cate stadioane indeplinesc conditiile pentru turneul final.
  Este vorba de capacitati ,dotare conform normelor europene .
  Si mai este ceva ..o sa se ajunga la refacerea /construirea stadioanelor dupa metoda oprescu.Exemplu fiind stadionul National trantit in mijlocul orasului si platit de 3 ori cat face.
  Sunt curios care vor fi orasele care au acum un stadion si respecta normele europene.
  Capra raioasa …cu coada sus! Nu de alta dar milioanele de euroi pot fi folositi la nevoile urgente si de actualitate.
  Cand le vom rezolva …facem si stadioane.Bani aruncati sau sifonati pentru orgolii mult prea mari intro tara prea saraca (inca)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *