Skip to content
Video

România, în criză de opoziție? Cataramă: USR face circ, PMP aproape nu mai există! EXCLUSIV

Viorel Cataramă, prim-vicepreședinte al PNL Sector 2, a fost miercuri invitatul celei mai recente ediții a interviurilor video PSnews.ro.

În acest context, liberalul a vorbit despre așteptările pe care acesta, în calitate de reprezentant al PNL, le are de la anul în care tocmai am pășit.

”Nu cred că poate să fie un an mai bun, nu există nicio premiză. Situația economică nu este grozavă, asistăm la o guvernare antinaționale de distrugere pe cât posibil a sectorului privat, de descurajare a exporturilor și d eîncurajare a importurilor, o politică de creștere a aparatului buget și de discriminare gravă între acest sector și sectorul privat. Asistăm la presiuni făcute la adresa Băncii Naționale, metode comuniste de conducere centralizată a economiei și evident că 2018, sub aceste premise, nu poate să fie un an al dezvoltării”, a declarat Viorel Cataramă în cadrul interviului.

Mai mult, prim-vicepreședintele PNL Sector 2 a adăugat că ”singurul partid care face opoziție corectă” este partidul din care acesta face parte, iar cât despre celelate două partide de opoziție, liberalul a adăugat că ”USR face mai mult circ decât opoziție iar PMP aproape nu mai există”.

”În acest moment, singurul partid care face opoziție corectă, în conformitate cu legile nescrise ale politicii în România, este partidul nostru. USR face mai mult circ decât opoziție. PMP aproape nu mai există și a preluat un mesaj anti-justiție poate mai dur decât al socialiștilor PSD-ALDE. Singurul partid care vine cu argumente și are și structura și forța necesară să facă opoziție este PNL. Prin urmare, toți cei care doresc o opoziție la socialiști, trebuie să sprijine sub o formă sau alta partidul nostru. A discuta despre creedea unor alte partide sau despre creerea unei coaliții, este evident nu în folosul României, ci în folosul unor persoane sau a unor grupuri de persoane”, a continuat liberalul.

Secvența este disponibilă de la început și până la momentul 09:06

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *