România, în optimile Euro-2024 de pe primul loc: Niţă – Împreună facem istorie pentru această ţară frumoasă

Sursa foto: Facebook

Florin Niţă a declarat, miercuri seară, după ce tricolorii au obţinut calificarea în optimile de finală ale Campionatului European, că este foarte fericit pentru că face parte dintr-o echipă care face istorie pentru “această ţară frumoasă”.

“Sunt foarte fericit că am muncit împeună. Ne-am făcut treaba. Mă bucur că fac parte din această echipă. Împreună facem istorie pentru această ţară frumoasă şi sunt foarte fericit. Fanii s-au ridicat la cele mai mari înăllţimi. Le mulţumesc pentru tot efortul. Sunt minunaţi”, a spus Niţă la Pro Arena.

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, miercuri, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0. România a încheiat grupa E pe primul loc. Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală. La ediţiile din 1984, 1996, 2008, 2016 şi 2020 s-a oprit în grupe. La celelalte ediţii a competiţiei continentale tricolorii nu s-au calificat.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: