România, într-un top mondial al celor mai palpitante aventuri de iarnă

Sursa foto: untravelledpaths.com

Un tabloid britanic, The London Evening Standard, a realizat un top al celor mai palpitante destinații de aventură din lume pentru vacanțele de iarnă, în care a inclus și România.

Fostul „The Standard”, unul dintre cele mai vechi tabloide din Marea Britanie, a postat la rubrica „Travel” un clasament al „Celor mai bune vacanțe de aventuri pe timp de iarnă”, care nu includ schiatul.

Este vorba despre destinații care pornesc de la capătul pământului – din Islanda, dar și despre modalități mai accesibile de a păși în Antartica, prin intermediul unei croaziere care pornește din Argentina spre continentul alb, ori croaziere pe gheață și expediții spre Aurora Boreală în nordul Norvegiei, în Laponia – Finlanda, excursii magice în Munții Stâncoși Canadieni sau camping Aurora Safari într-un glamping de lux dintr-o pădure din Suedia, precum și aventuri polare în Franța.

Alături de aceste locuri fabuloase cunoscute la nivel internațional, în acest top mondial al celor mai aventuroase vacanțe de iarnă a fost inclus și Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac, de pe Transfăgărășan, dar experiența prin țara noastră este mult mai amplă și include și alte obiective importante de văzut în România.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: