România la Euro-2024. Edi Iordănescu: Ne-am luptat, n-am cedat, am făcut tot ce am putut. Nu pot fi supărat

Sursă foto: Facebook/ Edi Iordanescu

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, sâmbătă seară, că este mulţumit de evoluţia tricolorilor la meciul cu Belgia, subliniind că aceştia au dat tot ce au putut. El a mai spus că meciul cu Slovacia, decisiv pentru calificarea în optimi la Euro-2024, este momentul adevărului pentru toată lumea.

“Ne-am luptat, n-am cedat, am făcut tot ce am putut şi mulţumesc echipei. În repriza întâi am suferit, nu e uşor să pleci de la 1-0, în partea a doua s-au schimbat lucrurile. Tot timoul e loc de mai mult, dar echipa a dat totul şi nu pot fi supărat. Băieţii ăştia au câştigat acum cinci zile cu Ucraina şi ţin România pe primul loc, suntem la mâna noastră. M-a  supărat golul de 2-0. Acum trebuie să ne recuperăm, avem o zi în minus faţă de Slovacia. E o grupă nebună, e un moment important, de răscruce pentru noi toţi. Cu Slovacia e momentul adevărului pentru absolut toată lumea. Am simţit căldura românilor, e momentul pozitivismului, momentul susţinerii acestei generaţii care îi vor răsplăti cu o calificare, vă spun sigur“, a declarat Iordănescu la Pro TV.

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0, de selecţionata Belgiei, într-un meci disputat la Koln, în etapa a doua a grupei E de la Euro 2024. Ca urmare a acestui rezultat, calificarea în optimile de finală se va decide în ultima etapă a grupelor. România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte.

Citeşte mai mult aici.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: