Skip to content
Politică

România, la testul Europei. Radu Moldovan, despre preluarea președinției Consiliului UE EXCLUSIV INTERVIU

TimpOnline.ro

Președintele Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a acordat un amplu interviu pentru PSnews.ro, în cadrul căruia a vorbit despre cele mai stringente teme ale momentului.

Astfel, printre temele abordate de social-democrat, s-a aflat și preluarea de către România preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, moment de maximă importanță pentru țara noastră.

Vă invităm să citiți în rândurile de mai jos, o primă parte a interviului acordat de Radu Moldovan pentru PSnews.ro:

Reporter PSnews.ro: Credeţi că, în actuala componenţă, Guvernul Dăncilă va face faţă cu brio preluării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România?

Radu Moldovan: Nu sunt eu un mare specialist în materie de politică externă, în schimb la nivelul partidului lucrul acesta este tratat cu foarte multă seriozitate şi cu responsabilitate enormă pentru România, preluarea preşedinţiei rotative a Consiliului. Sper şi sunt încrezător că atât Guvernul cât şi preşedintele României, cât şi Parlamentul, vor trata cu foarte multă seriozitate această ocazie.

Reporter PSnews.ro: Întrebarea era una punctuală: dacă, în actuala componenţă, Guvernul Dăncilă va face faţă.

Radu Moldovan: Nu sunt eu în măsură să dau note.

Reporter PSnews.ro: Era vorba despe o părere. Există colegi ai dumneavoastră de partid care au fost zdruncinaţi, să spunem, de apariţia protocolului semnat de către liderul Liviu Dragnea cu SRI, pe vremea când era ministru al Dezvoltării.

Radu Moldovan: Eu am văzut poziţia preşedintelui Liviu Dragnea care spune că nu a semnat nimic. E o minciună sfruntată. Eu încă nu am văzut protocolul acela, dumneavoastră l-aţi văzut?

Reporter PSnews.ro: Nu, dar să presupunem că a fost semnat de un adjunct.

Radu Moldovan: Să comentăm de dragul de a comenta nu sunt genul. Cred în ceea ce a spus preşedintele (Dragnea – n.r.), că nu a semnat niciun protocol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *