Skip to content
Societate

”România moare tratată de cancer cu alifie de prostie”. O judecătoare desființează sistemul de sănătate: Oameni care se fac că tratează, numai pentru bani

Inquam Photos / George Călin

După o viață de muncă, o grefieră de la Tribunalul Timiș a murit într-un spital fără ca medicii să îi pună diagnosticul corect și fără să primească tratamentul potrivit. Judecătoarea Adriana Stoicescu, de la Tribunalul Timiș, a făcut un elogiu grefierei Carmen Mihalcea.

A murit un grefier. Pentru mulți dintre noi, un anonim. Un anonim care o viață a cărat dosare în sălile de instanță, a citit milioane de pagini despre cele mai rele sau groaznice fapte și a scris tot pe atâtea. Praf înghițit din hârtii vechi, combinat cu bacterii. Unii scapă, mulți, nu. Și ce dacă? Bolile profesionale la noi sunt la alegere”, scrie judecătoarea Stoicescu, citată de infoactual.ro.

România moare tratată de cancer cu alifie de prostie, de oameni care se fac ca tratează, numai pentru bani. Moare cu taxele platite la zi, asigurare perfecta pentru chin caci numai cinismul poate numi “de sanatate” asigurarile pe care le platim luna de luna ca sa primim moarte la pachet. In final, daca mai poate fi salvata, Romania va muri, totusi, de foame, caci pufuletii si parizerul nu te ajuta prea mult sa supravietuiesti”, a scris judecătoarea Stoicescu pe Facebook.

Adriana Stoicescu

Magistratul a mai scris despre grefiera Carmen Mihalcea că a fost o ”tipă deșteaptă și haioasă”. Și-a adus aminte de mai multe discuții avute cu grefiera Mihalcea la modul chiar foarte frumos, elogiind memoria acesteia.

Sa isi reintalneasca tatal si sa caute impreuna un coltisor in rai unde sa traga o pipa. Sa isi faca o cafea buna si sa imi citeasca postarile, suparata ca nu mai poate pune la punct papagalii analfabeti care ma jignesc. Sper sa ma ierte ca nu am intervenit mai din timp, ca nu i-am ignorant protestele si ca nu am bagat-o cu forta in masina ca sa o duc departe de medicina romaneasca, ce transforma drumul bolii intr-o Golgota cu un singur final posibil. A mai murit un grefier. Ei, si?”, a mai scrie judecătoarea Stoicescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *