Skip to content
Politică

România ne fuge de sub picioare. Săftoiu arată cu degetul spre vinovați EXCLUSIV

agenda.ro

Nu mai puțin de 75% din tinerii cu vârsta între 18 și 24 ani se gândesc să plece din țară, arată un sondaj de opinie publicat recent. În plus, doar 51% dintre cei ce au răspuns sondajului în Capitală spun că își văd urmașii trăind în România.

Am luat legătura cu specialistul în comunicare, deputata PNL, Adriana Săftoiu, pentru a ne spune care pot fi consecințele acestei stări de fapt.

”România se află deja într-o criză majoră de forță de muncă. Dacă va continua exodul tinerilor și nu vom reuși să creăm condiții care să îi determine nu doar să rămână, dar să se întoarcă în țară, în următorii ani vom fi o țară cu un viitor incert, atât din punct de vedere social, cât și economic”, a declarat fostul consilier prezidențial.

Unul din autorii sondajului citat a precizat că în întrebările directe şi abrupte care au fost puse, cum ar fi “Ce urăsc?”, “Ce dispreţuiesc?”, pe primul loc a ieşit politica şi oamenii politici.

”Clasa politică este direct responsabilă de ce se întâmplă în țară și nu mă surprinde că poate stârni asemenea sentimente”, ne-a mai declarat Adriana Săftoiu.

”Pe cale de consecință, vinovatul principal pentru faptul că oamenii pleacă din țară este clasa politică”, spune deputatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *