Skip to content
Politică

România nu va participa la târgurile internaționale. Stelian Tănase: Năsui, care a hotărât asta, se ascunde și nici în bască nu-l doare

PSnews

Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, analistul Stelian Tănase vorbește despre ministrul Claudiu Năsui care a hotărât ca România să nu participe la târgurile internaționale din acest an și care „nu vrea cu niciun chip să dea ochii cu patronii firmelor, nici cu asociațiile lor. Politologul susține că Năsui „stă pitit brav după ușă și nici în bască nu-l doare”.

„România nu va fi prezenta la Tirgurile internationale din acest an.(anunta Agrepres) Mai mult, ministrul Cladiu Năsui, care a hotărît năzbîtia asta, se ascunde.

Nu vrea cu niciun chip să dea ochii cu patronii firmelor, nici cu asociatiile lor. Multe dintre ele ar fi dorit să reprezinte „țărișoara” si să lege afaceri. Ce se ascunde aici?

Habar nu am. Întretimp ministrul stă pitit brav după ușă și nici în bască nu-l doare. Așa a vrut mușchii lui, să nu ne prezentam cu mărfurile românești pe nicăieri. Clar?

Intreb pentru un vecin – are vreo legătura decizia sa cu familia din care provine respectivul Năsui? Tăticul lui (Dorel Năsui) are o avere de peste 100 milioane.

Are afaceri mari în SUA și România. Intreb – Dorel Nasui a fost securist? A lucrat la DIE? A fost spion ceaușist? Cum de a ajuns in 1986 binemersi peste ocean „să facă afaceri”(!!) fără ca rudelele ramasa în țară să aibă de suferit, cum se intimpla atunci?

Dacă o rudă defecta, Securitatea te lua refec, te dădea afară de la servici, te băga la pușcărie la o adică. Pot înțelege de aici că Dorel Năsui a fost trimis de Bucuresti in misiune, cum zic gurile cele rele din presă?

Ministrul Năsui ar putea da jurnalistilor, într-o conferință, unele lămuriri. Ca să nu murim de glonț. Nici de curiozitate, care e o boală letală si fără leac. Mai bine luăm coronavirus, există vaccin și – cît de cît – ne putem apăra.

Întreb de data asta pentru mine – domnul Claudiu Năsui a fost oare parașutat în guvernul României? Dacă da, de ce forțe? De afară sau din țară? Pe scurt – domnule Năsui dormi bine? Daca nu, te anunț prietenește că există pe piață cîteva somnifere excelente”, scrie Stelian Tănase pe Facebook.

1 comentariu la “România nu va participa la târgurile internaționale. Stelian Tănase: Năsui, care a hotărât asta, se ascunde și nici în bască nu-l doare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *