Skip to content
Politică

România nu va primi niciun euro prin PNRR în 2021. PSD acuză Guvernul de subminarea economiei naţionale

Inquam Photos / Octav Ganea

Partidul Social Democrat susţine că Guvernul este vinovat de ”subminarea” economiei naţionale, întrucât România nu va primi, în acest an, ”niciun euro” din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

„Zero euro din PNRR în 2021! PSD a avut dreptate! România nu va primi niciun euro din PNRR în acest an! România nu se poate baza pentru finanţarea deficitului uriaş pe avansul de 1,3 miliarde de euro din PNRR”, se arată într-un mesaj postat de PSD pe Facebook.

PSD consideră că este de-a dreptul criminal că România e nevoită să împrumute alte miliarde de euro şi să plătească dobânzi pentru a suplini absenţa avansului din PNRR:

Autostrada Moldovei devine un vis spulberat de incompetenţa guvernanţilor păstoriţi de Florin Cîţu! Şi mai grav, întreg capitolul Energie – coordonat de liberalul Virgil Popescu – trebuie refăcut. Comisia Europeană a respins categoric atribuirea directă a sutelor de milioane de euro către sponsorii de partid ai puterii. Vicepremierul Dan Barna, şeful lui Cristian Ghinea – principalul responsabil pentru eşecurile repetate privind PNRR-ul – a fost nevoit să accepte evidenţa şi să dea dreptate PSD. Este de-a dreptul criminal că România e nevoită să împrumute alte miliarde de euro şi să plătească dobânzi grele pentru a suplini absenţa avansului din PNRR! Domnilor guvernanţi, sunteţi vinovaţi de subminarea economiei naţionale!„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *