România, paralizată de ger. Meteorologii anunţă temperaturi de -20 de grade Celsius

Sursa foto: Facebook

Gerul şi ninsoarea care au pus stăpânire pe România provoacă în continuare probleme. Zeci de drumuri şi mai multe şcoli şi licee sunt în continuare închise, iar sute de maşini sunt încă blocate în zăpadă.

Acolo unde utilajele de deszăpezire n-au mai făcut faţă, au intervenit şenilatele. Doi copii au murit după ce o maşină a derapat şi a intrat într-un copac, iar la Vaslui, o femeie a născut acasă pentru că ambulanţa a rămas blocată în troiene. La Răcăciuni, în judeţul Bacău, doi copii şi-au pierdut viaţa într-un grav accident rutier. Maşina condusă de un bărbat de 28 de ani a derapat, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un copac. Autoturismul in care se aflau 8 persoane, 4 adulţi şi 4 copii, nu era echipat cu anvelope de iarna.

În Maramureş, patru cetățeni israelieni au ramas înzăpeziți pe drumul județean 109 F ce face legătura între localitățile Cavnic și Strâmbu Băiuț. În ajutorul lor au venit jandarmii montani care i-au redirecţionat către o altă rută. În Braşov, pe timpul nopţii temperaturile au ajuns şi până la minus 16 grade. Cei mai afectaţi au fost şoferii. Viscolul a creat probleme şi în Vrancea. O localitate a rămas complet izolată, iar circulaţia pe mai multe drumuri din judeţ a fost restricţionată. Drumarii au fost nevoiti să acţioneze continuu pentru a deszapezi şoselele.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL