România, promovată în stil englezesc de către jurnalistul britanic Charlie Ottley: „Flavours of Romania” 

Sursa foto: brasovmetropolitan.ro
Sursa foto: brasovmetropolitan.ro

Sezonul 2 de documentare „Flavours of Romania”, semnate de jurnalistul britanic Charlie Ottley, este disponibil de azi pentru abonaţii Netflix. Lansarea oficială a serialului de documentare despre frumuseţile României a avut loc miercuri, la Şirnea, satul în care Charlie s-a stabilit alături de soţia sa româncă.  

Lansarea oficială a Sezonului 2 din „Flavours of Romania” nu putea avea loc altfel decât în creierii munţilor, alături de echipa lui Charlie Ottley şi în prezenţa invitaţilor şi a jurnaliştilor proveniţi din 20 de ţări.

Cei prezenţi au vizionat şirul de documentare din noul sezon, realizate în regiunile istorice ale României. Charlie şi echipa sa au străbătut aceste regiuni, au interacţionat cu localnicii, cultura, gastromia şi peisajele naturale, iar în final le-au pus într-un şir de creaţii video cât se poate de naturale, care nu au cum să nu te atingă, să te atragă şi să te facă curios.

„Multă, multă treabă, foarte lung şi scump”

Deşi a reuşit să ducă la capăt acest al doilea sezon şi să îl lanseze pentru abonaţii serviciului de streaming Netflix, Charlie recunoaşte că nu a fost un proiect uşor.

Într-o limbă română exersată în ultima vreme, producătorul britanic spune că a fost „multă, multă treabă, foarte lung şi scump” şi extenuant. Cu toate astea, motivaţia de a merge mai departe cu acest proiect pornit de acum şapte ani, nu a dispărut încă. Şi asta pentru că România, ale cărei regiuni istorice le-a parcurs până acum şi le-a filmat pentru a le promova mai departe pentru cei atraşi de peisajele naturale, continuă încă să îl suprindă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL