Skip to content
Politică

România – pusă la colţul de ruşine? Rareș Bogdan: Dăncilă este total depășită! EXCLUSIV

facebook.com

Jurnalistul Rareș Bogdan a acordat luni o declarație pentru PSnews.ro, în care a comentat cele mai recente gafe ale actualului premier al României, Viorica Dăncilă.

Amintim că în plină conferință de presă cu premierul Estoniei la Constanța, Dăncilă a uitat numele acestuia, amintindu-i în primă fază doar prenumele. Însă, bâlba premierului a fost dublată chiar de o gafă de protocol: drapelul oficial al Estoniei a fost arborat greșit în sala de conferințe din Constanța, iar cel care a rezolvat problema a fost chiar premierul eston.

În acest context, realizatorul emisiunii ”Jocuri de putere” a declarat că actualul șef al Executivului ar trebui să facă un pas în spate și să se retragă din funcția pe care aceasta o ocupă, pentru că ”se face de râs și dânsa, își face de râs familia, localitatea de unde vine, județul de unde provine și cel mai grav este că reușește să pună România într-o lumină extrem de nefavorabilă”.

”Din păcate, doamna Dăncilă – și aici o spun cu durere, că sunt român și aici nu mai ține de PSD, este vorba despre România – este premierul României. Imaginea pe care doamna Dăncilă o creează prin greșelile dânsei, se răsfrânge asupra noastră. Nimeni nu știe că Dăncilă este de fapt o păpușă a unui lider politic din România, ei spun că așa arată România, că așa arată poporul român. În state normale, premieri ajung oameni care au ceva în cap, care au ceva școală și au o anumită carieră. Doamna Dăncilă nu prea se poate lăuda cu așa ceva și este total depășită de poziția pe care o ocupă. Dacă ar avea puțină decență, ar trebui să înțeleagă lucrurile acestea și să se retragă, să își vadă de treabă pentru că se face de râs și dânsa, își face de râs familia, localitatea de unde vine, județul de unde provine și cel mai grav este că reușește să pună România într-o lumină extrem de nefavorabilă”, a subliniat realizatorul TV Rareș Bogdan.

1 comentariu la “România – pusă la colţul de ruşine? Rareș Bogdan: Dăncilă este total depășită! EXCLUSIV

  1. Doamna Dancila,cu tot respectul,ascultati sfaturile oamenilor scoliti,din tara aceasta si nu mai faceti jocurile lui Dragnea,ca va faceti de ras doamna,atat dumneavoastra cat si familia dv,vedeti-va de alte treburi de care aveti habar,chiar nu vedeti ca sunteti penibila?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *