Skip to content
Politică

”România – raiul infractorilor!” V. Alexandrescu descâlcește ițele proiectului PSD de modificare a Codurilor penale

Senatorul USR Vlad Alexandrescu, membru al Comisiei de cultură, miercuri, într-o postare pe pagina personală de Facebook, descâlcește ițele proiectului de lege depus de deputatul Cătălin ”Mitralieră” Rădulescu şi alţi 38 de parlamentari PSD, care prevede, printre altele, un prag de 200.000 de euro la abuzul în serviciu.

Citiți și „Rambo” din PSD nu vrea traficul de influență ca infracțiune

”Nu mai e mult și își vor duce la împlinire visul. Credeați că legionarii sau comuniștii au reușit realizarea unei utopii în țara noastră? Ei bine, nu! Pesediștii și aldiștii văd dincolo de ideologii și depășesc viziunea noastră naivă despre corectitudine și principii. Iar, începând cu 2018, România va deveni o utopie realizată aici și acum, una a infractorilor.

Ce poate visa un infractor, mai mult decât un stat în care să poată fura, iar procurorii să nu se poată atinge de el, ori dacă încearcă, să-l anunțe imediat și să-i dea toate detaliile necesare?

Ca să aflăm ce și-ar dori un astfel de infractor, să observăm doar cum dorește să schimbe legea. Exemplul perfect: condamnatul penal, Cătălin Rădulescu, zis și „deputatul mitralieră”, vine cu un cadou pentru toți colegii lui de breaslă:

Legalizarea hoției! Ce poate să își dorească un infractor, decât ca infracțiunea să nu mai fie privită ca o faptă reprobabilă, ci ca o datorie. Din hoț să devină cetățean model, iar din pușcăriaș, erou!

Câteva exemple din proiectele lui Cătălin Rădulescu:

Parlamentarii, primarii și alți aleși nu mai răspund în calitate de funcționari publici.

http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect…

La concursul de infracțiuni, se modifică modul de stabilire a pedepsei și se vor da pedepse mult mai mici. Ce mi-e 2, ce mi-e 20 de infracțiuni?

Pedepsele mai mici de 3 ani nu se vor mai executa în închisoare, ci acasă, unde-i stă bine demnitarului. De ce să mai deranjăm niște aleși ai neamului pentru astfel de mizilicuri?

Darea de mită pentru altul ori traficul de influență pentru altul nu mai sunt infracțiuni. Altfel spus, persoanele care dau mită pentru bunăstarea altei persoane, nu sunt infractori, ci buni cetățeni mărinimoși.

Articolul din Codul penal referitor la folosirea abuzivă a funcției în scop sexual este abrogat. Infractorii își organizează o piață de servicii sexuale folosind angajările în posturi plătite din bani publici.

Și un cadou special pentru marele baron local ajuns, între timp, rege de partid – introducerea unui prag de 200.000 de euro. A așteptat Liviu Dragnea cât a așteptat, dar a meritat!

http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect…

Pesemne că jocul ăsta de-a democrația, de-a statul de drept și orientarea pro-europeană i-a enervat destul pe cei de la putere. În sfârșit, se simt liberi să dea jos această mască și să spună tot ce doresc.

Să construiască o țară după chipul și asemănarea lor. O țară care va atrage infractori din toate colțurile lumii. O țară unde justiția se transformă în tiranie, iar hoția în datorie. Unde cuvintele președintelui de partid să fie inscripționate pe stema noastră națională:

„Infractori din toate județele, uniți-vă!”, scrie senatorul USR Vlad Alexxandrescu,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *