România s-a cutremurat din nou. Seism de 4,2 în Gorj

facebook / infp
Sursă foto: infp.ro

Un cutremur de magnitudine 4,2 a avut loc luni dimineață în județul Gorj.

Potrivit Institutlui Național pentru Fizica Pământului, la ora 08:26:02 (ora României), s-a produs în OLTENIA, GORJ un cutremur mediu cu magnitudinea ML 4.2, la adâncimea de 15 km.

Cutremurul s-a produs la 18km NV de Târgu Jiu, 68km NE de Drobeta-Turnu Severin, 68km S de Hunedoara, 82km S de Deva, 96km E de Resita, 99km V de Râmnicu Valcea.

Seismul de luni apare după ce în luna februarie în aceeași zonă a avut loc o serie de cutremure care au provocat și pagube materiale , dar, mai ales au semănat panică printre locuitori. Primul cutremur a avut loc pe 13 februarie și a avut o magnitudine de 5,2, urmat de trei replici. În următoarele zile, pe 14 februarie a avut loc un seism de 5,7, iar în 17 februarie un alt cutremur de 4,3 pe Richter.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: