Skip to content
Sport

România, scor încurajator la meciul cu Italia. Tricolorii își iau avânt spre Euro 2016

Naționala de fotbal a României a plecat neînvinsă de la Bologna, unde marți seară a întâlnit reprezentativa similară a Italiei, într-o partidă amicală.

Elevii lui Anghel Iordănescu au terminat la egalitate, scor 2-2, meciul cu Squadra Azzurra, după 90 de minute spectaculoase și cu multe răsturnări de situație.

„Tricolorii” au deschis scorul în minutul 8, prin Bogdan Stancu. Acesta a profitat de o gafă a lui Barzagli și a marcat cu un şut plasat, la colțul lung, expediat din centrul careului.

Italia a revenit după pauză, când a egalat prin Marchisio, din penalty, în minutul 56. Gabbadini și-a adus echipa în avantaj la 20 de minute după pauză, cu o lovitură de cap, la finalul unei faze în care apărarea noastră s-a oprit și a cerut ofsaid.

România a egalat în minutul 88, prin nou-intratul Florin Andone, care a fost omul potrivit la locul potrivit. Maxim a centrat, Chiricheş a reluat spre poarta lui Sirigu, care a respins slab mingea, iar vârful Cordobei a înscris din apropiere, informează dcnews.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *