Skip to content
Societate

România se pregătește de relaxare. Planul de ridicare a restricţiilor, prezentat până luni şi supus dezbaterii publice

Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a anunțat joi că regulile aferente ridicării fiecărei restricţii vor fi prezentate public până luni și vor fi supuse dezbaterii publice. Instituțiile vizate, dar și cetățenii, vor putea face propuneri.

„Setul de reguli aferente ridicării fiecărei restricţii va fi prezentat public cel târziu luni, astfel încât să fie în dezbatere publică. Va fi cunoscut dinainte de companii, de instituţii, de cetăţeni şi vom primi observaţii, propuneri privitoare la fiecare set de reguli aferent transportului public, aferent spaţiilor comerciale care se vor deschide, aferent saloanelor de coafură, de frizerii şi tuturor celorlalte categorii de activităţi care se vor redeschide”, a declarat Ludovic Orban luni, potrivit Agerpres.

La rândul său, ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, a declarat că vor fi elaborate reguli pentru transportul public şi că vineri va purta discuţii în acest sens cu reprezentanţii sectorului.

„Mâine, la iniţiativa domnului prim-ministru, vom avea o discuţie clară: ce măsuri luăm pe fiecare mod de transport în parte începând cu data de 15 mai”, a menţionat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *