Skip to content
Sport

România şi Moldova se luptă pentru Postolachi, un jucător de 18 ani

Federaţia Română de Fotbal se aşteaptă ca federaţia moldoveană să deschidă la FIFA o procedură juridică referitor la jucătorul Virgiliu Postolachi, care are acum cetăţenie moldoveană, franceză, dar şi română. Postolachi, în vârstă de 18 ani, legitimat la Paris Saint Germain, vrea însă să joace în naţionala condusă de Cosmin Contra.

„Primul pas a fost făcut, l-am sprijin să obţină cetăţenia română, acum colegii noştri din Moldova trag de el să joace pentru naţionala lor. Ne aşteptăm să intrăm într-o procedură din asta juridică la nivel de FIFA. Noi vom face tot ce ne stă în putere ca Virgiliu să joace pentru România. El deja a luat o decizie, vrea să joace pentru România, a refuzat să joace pentru Moldova, dar federaţia din Moldova trage în continuare de el, dar nici noi nu vrem să renunţăm. Vom face tot ce putem pentru ca el să joace pentru noi”, a declarat joi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Postolachi, în vârstă de 18 ani, avea naţionalitate moldoveană şi franceză iar marţi a primit şi certificatul de cetăţenie română la Ambasada României din Paris. Federaţia Română de Fotbal a dorit ca Postolachi să obţină cetăţenia pentru a fi convocat la echipele naţionale ale României.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *