Skip to content
Politică

România surprinzătoare: Festivităţi cu pâine şi sare, panglică tăiată şi sfinţirea de către un sobor de preoţi a unui contor de gaz

facebook

Președintele PNL Botoșani Costel Șoptică, însoțit de un alai de oficiali locali, a participat la inaugurarea rețelei de gaz din comuna Frumușica. Un sobor de preoți a sfințit contorul de gaz, iar oficialii s-au înghesuit să taie panglica.

Deputatul Șoptică și primarul din localitate au adus la festivitățile pricinuite de inaugurarea contorului două sobororuri. Unul de preoți care murmurau rugăciuni în surdină și unul de directori de descentralizate care, după ce panglica de pe contor a căzut, au dezlăntuit ropote de aplauze, scrie Botoșani Necenzurat.

Astăzi la Frumușica s-a scris #ISTORIE! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce.

S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii.

Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu.

Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!!!”, este mesajul postat de șeful PNL Botoșani pe pagina sa de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *