Skip to content
Societate Video

România vrea AUTOSTRĂZI, episodul 2: în cât timp parcurge un șofer un drum de 643 km

Echipa „România vrea autostrăzi” a lansat episodul 2 al manifestului „România vrea autostrăzi – #şîeu”, realizat şi produs de antreprenorul Ştefan Mandachi.

Clipul „România vrea autostrăzi (Târgu Jiu-Botoşani)” – episodul 2 survine la scurt timp după ce primul metru de autostradă din Moldova, construit de Mandachi din fonduri proprii, a fost vandalizat.

Pentru că ni se comunică aproape constant că nu avem nevoie de autostrăzi şi că nevoile şoferilor români sunt acoperite corespunzător în materie de infrasturctură rutieră, am decis să facem o demonstraţie pe traseul Târgu Jiu – Botoşani, documentând practic, traseul unuia dintre managerii Spartan din oraşul de rezidenţă către oraşul în care trebuia să participe la şedinţă.

Un drum de 643 km, parcurs în 15 ore şi 46 minute, respectând toate regulile de circulaţie şi toate indicatoarele rutiere.

Ca el, mai sunt alţi 40 de manageri în toată ţara, toţi trebuind să ajungă în acelaşi oraş pentru şedinţa programată la nivel de top management.

Voi cât faceţi din Oradea până în Constanţa, sau până în Tulcea?

Dar din oraşul de rezidenţă până acasă, la parinti sau la bunici?”, transmite echipa lui Mandachi.

Primul metru de autostradă construit în Moldova, de omul de afaceri Ştefan Mandachi, pe un teren agricol dintre localităţile Suceava şi Cumpărătura, a fost vandalizat, miercuri, de persoane necunoscute distrugând borna şi câteva panouri. Afaceristul spune că nu va sesiza Poliţia.

În data de 15 martie, protestul anunţat cu 11 zile în urmă de Mandachi, intitulat „15 Minute”, a devenit un fenomen naţional şi zeci de mii de oameni au oprit lucrul la ora 15, timp de 15 minute, în semn de solidaritate cu cel care a construit primul metru de autostradă din Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *