Românii au dat năvală să-și rezerve noul Duster. Dacia a decis să suplimenteze oferta pentru precomenzi

Sursă foto: dacia.ro

Primele 200 de automobile puse la bătaie de Dacia pentru rezervare, în ziua în care au fost anunțate prețurile noii generații a SUV-ului, au fost comandate în primele 24 de ore, cele mai căutate fiind motorizările 4×4 și cele hibrid. Dacia a suplimentat stocul oferit pentru precomenzi, la doar o zi de la start.

Dacia a decis acum să suplimenteze stocul de Duster 3 oferit pentru rezervare cu încă 300 de automobile, în versiunile de motorizare TCe 130 4×4 și Hybrid 140, potrivit informațiilor transmise pentru Profit.ro de către reprezentanții companiei.

După anunțarea prețurilor pentru noul Dacia Duster 3, constructorul auto a oferit primilor 200 de clienți șansa de a rezerva mașina pentru suma de 100 de euro. Au fost puse la bătaie patru versiuni de motorizare și echipare, toate cu vopsea Sandstone Beige, cu motoarele ECO-G 100, TCe 130 4×2, Hybrid 140 cu cutie automată și, bineînțeles, TCe 130 cu tracțiunea integrală 4×4.

Acestea din urmă s-au dovedit a fi cele mai căutate, versiunea cu tracțiune integrală fiind prima care a dispărut de pe site-ul de precomenzi. De asemenea, motorizarea hibrid de 140 de CP, singura disponibilă cu cutie automată, a avut un succes la fel de mare.

Din acest motiv, conducerea companiei a decis să pună la dispoziția clienților din România un număr suplimentar de 300 mașini pentru a fi rezervate.

Prețurile la care sunt oferite cele două versiuni, TCe 4×4 și Hybrid 140, includ unele opțiuni, precum pachetul de iarnă cu parbriz încălzit, pachetul de parcare cu camere multi-view și pachetul Techno, cu încărcător wireless de telefon, sunt de 27.550 euro, pentru TCe 4×4, și 28.900 euro, pentru Hybrid 140.

Dacia a anunțat prețurile complete pentru toate versiunile de motorizare ale noului Duster 3, cea mai ieftină versiune fiind Essential, echipată cu motor ECO-G 100, la 18.800 de euro.

Primele autombile vor fi livrate în luna iunie, iar mașina va avea premiera mondială în februarie, la Geneva. Începând din martie vor fi deschise comenzile în showroom-uri, moment în care toți cei care au rezervat o mașină în aceste zile vor putea să-și transforme precomenzile în comenzi ferme.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: