Skip to content
Societate

Românii au luat cu asalt staţiunile din Braşov şi de pe Valea Prahovei. La Sinaia, instalaţiile de transport pe cablu nu funcţionează la Cota 2000

youtube.com

Sute de turişti petrec weekend-ul la munte, în Poiana Braşov cozile la instalaţiile de transport pe cablu întinzând-se pe zeci de metri, iar timpul de aşteptare depăşind jumătate de oră. La Sinaia nu se schiază, instalaţiile de transport pe cablu fiind oprite din cauza vântului puternic.

Staţiunile de pe Valea Prahovei sunt aglomerate, la acest sfârşit de săptămână sute de turişti alegând să meargă la munte. În Poiana Braşov, timpul de aşteptare de instalaţiile de transport pe cablu depăşeşte jumătate de oră, transmite News.ro.

La Sinaia însă, care are cel mai mare domeniu schiabil dintre toate staţiunile din zonă, instalaţiile de transport pe cablu care funcţionează la 2000 de metri altitudine nu au pornit, sâmbătă, din cauza vântului puternic, au transmis pe Facebook administratorii domeniului schiabil. În schimb, turiştii pot urca cu telegondola până la Cota 1400, unde temperaturile sunt ridicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *