Românii cheltuie sume uriașe de Black Friday. Reducerile, așteptate cu sufletul la gură

Sursa foto: unsplash
Sursa foto: unsplash

Luna noiembrie aduce reduceri la mii de produse, iar magazinele din România prezintă oferte care mai de care mai atrăgătoare. Astfel, românii așteaptă, cu sufletul la gură, reducerile la produsele preferate.

În aceste condiții, nu este de mirare că încasările magazinelor din oraș cresc considerabil în această perioadă a anului. Totodată, susțin comercianții, crește și numărul românilor care aleg să achiziționeze produsul dorit în rate.

De Black Friday, vânzările cresc considerabil. Putem spune că, în anii trecuți am înregistrat vânzări cu 30% sau chiar 40% mai mari în noiembrie față de celelalte luni ale anului. Doar luna decembrie poate intra în competiție cu Black Friday, când clienții aleg să caute cadouri. Cu toate acestea, mulți cumpără cadourile pentru Crăciun încă din această perioadă, încercând să beneficieze de reducerile de Black Friday“, au precizat reprezentanții unui magazin de electronice și electrocasnice din Iași.

Conform vânzătorilor, lipsa banilor nu îi împiedică pe ieșeni să achiziționeze produsele dorite. Astfel, mulți dintre clienți optează pentru plata în rate pentru a beneficia de reducerile existente de Black Friday.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: