Skip to content
Sport

Românii dau năvală să vadă spioni. Top 5 filme privite la cinema

PicQuery

În săptămâna 21-27 august, românii s-au împărțit între două categorii diferite de filme, cele horror și cele de animație, potrivit Editiadedimineata.ro

Annabelle 2 este de departe filmul de groază cu cei mai mulți curioși, sau curajoși, de această săptămână, fiind foarte clar faptul că publicului românesc li s-a deschis apetitul pentru acest gen de pelicule.

Surpriza din clasament este numărul 1, filmul care îl are protagonist pe Tom Cruise, având încasări record pentru prima săptămână în box office-ul românesc.

  1. American made – Barry Seal: Trafic în stil American

Barry Seal (Tom Cruise) este un pilot care se ocupa de traficul de droguri dinspre și către America Latină, guvernată de Pablo Escobar, cel mai mare traficant al tuturor timpurilor. Încurcăturile vieții îl fac pe Seal, fost agent CIA, să ajute la transporturi periculoase către sudul continentului.

  1. The nut job 2: Nutty by Nature – Goana după alune 2

Un film animat potrivit atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari care doresc să se amuze în aventurile găștii animăluțelor simpatice. Surly, Buddy, Andie și Precious se întorc într-o nouă poveste, în care o să-i vedem în lupta împotriva primarului care dorește să distrugă parcul de distracții unde aceștia își au casa. Filmul ne poartă prin toate acțiunile pe care veverițele și șoriceii le fac pentru a opri dezastrul ce bate la ușă.

Citiți AICI articolul complet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *