Românii, încurajați să reînnoiască viza pentru SUA. Ce trebuie să facă aceștia

Sursa foto: Pexels

Ambasada Statelor Unite ale Americii îi invită pe români să ceară în număr cât mai mare reînnoirea vizelor. Tot ce trebuie să facă este să trimită, prin curier, documentele solicitate, fără să mai fie nevoie de interviu.

Astfel, speră oficialii ambasadei, rata de refuz privind acordarea vizelor va scădea, aceasta fiind condiția pentru eliminarea lor.

Într-un anunț postat pe pagina de Facebook, Ambasada Statelor Unite ale Americii în România lansează o invitație pentru reînnoirea vizelor:

„Rezoluție pentru Noul An – să vezi New York-ul, Marele Canion? Reînnoiește-ți viza SUA prin curierat acum și transformă rezoluțiile în realitate”.

Practic, este nevoie să completați un formular online, despre care găsiți detalii pe pagina de internet a institutiei, să plătiți taxa și să trimiteti documentele prin curier la ambasadă. Așadar, nu mai este nevoie să mergeți acolo.

Ambasada Statelor Unite în România încurajează creșterea numărului de reînnoiri de vize pentru că, în cazul lor, șansele de aprobare sunt maxime. Astfel, rata de refuz va scădea – fiind o condiție de eliminare a acestor documente.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: