Românii pentru care Euro 2024 se poate încheia astăzi: cum li s-ar strica bucuria calificării în optimi

fotbal
Sursa foto: Unsplash

România – Slovacia (ora 19.00, Pro TV) și Belgia – Ucraina (ora 19.00, Pro Arena) sunt partidele care vor încheia seria meciurilor din grupa E. La finalul acestor întâlniri, vom afla numele echipelor care vor avansa în optimi. Foarte probabil, România se va afla printre ele, după cum Adevărul a explicat aici.

Problema e că, inclusiv în caz de calificare, pentru trei români turneul final din Germania se poate încheia de astăzi! Pentru că Răzvan Marin, Marius Marin și Nicușor Bancu au primit câte un „galben“ deja și, dacă vor fi avertizați și astăzi, atunci vor lipsi de pe teren în confruntarea din optimi. Și, cum sunt șanse mari să avem un meci infernal în această fază, după cum Adevărul a arătat aici, pentru cei trei Europeanul din Germania se poate încheia de astăzi, dacă nu vor evolua în optimi, iar România ar fi eliminată după această fază.

De reținut că, la Euro 2024, cartonașele galbene se vor șterge după terminarea meciurilor din sferturi. Echipele calificate în semifinale vor avea jucători suspendați, în cazul avansării în finală, doar dacă cineva va primi direct „roșu“ în semifinale.

Se califică în faza optimilor de finală primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune patru locuri trei din toate cele șase grupe Euro 2024.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: