Skip to content
Politică

Românii se întorc din minivacața de Rusalii: trafic deviat pe drumurile naționale

Circulaţia rutieră a fost deviată, luni, la orele prânzului, de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, din cauza aglomeraţiei, românii întorcându-se acasă din minivacanţa de Rusalii.

Traficul a fost deviat şi de pe DN73A Râşnov – Predeal.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în judeţul Braşov, începând cu ora 12.00, din cauza aglomeraţiei a fost deviată circulaţia de pe DN1, dinspre Braşoiv către Valea Prahivei, pe DN1A Săcele – Cheie- Ploieşti.

Începând cu aceeaşi oră, a fost deviat traficul şi de pe DN73A Râşnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.

Conform sursei citate, traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei, în ambele sensuri de mers. Între staţiunile Sinaia şi Buşteni asunt coloane de autovehicule, pe sensul de mers către Capitală. Traficul este intens, dar nu în coloană, şi pe sensul de urcare al DN1, în staţiunile de pe Valea Prahovei.

De asemenea, circulaţia a început să se aglomereze, luni după-amiază, şi pe DN1A Braşov-Săcele-Cheia, pe sensul de coborâre dinspre munte, potrivit romaniatv.net.

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *